Natlinser Ortho-K linser

Natlinser, sovelinser, kært barn har mange navne.
Vi kalder dem Ortho-K linser.

Ortho-K er en specialtilpasset kontaktlinse, som fungerer ved at sætte linsen på øjet om natten, og fjerne den igen om morgenen. Når man har brugt linsen om natten i 2 uger, vil man kunne undværre briller og kontaktlinser i dagtimerne.

Er Ortho-K sikkert ?
Ja. Hvis Ortho-K linserne tilpasses hos en specialoptiker i samarbejde med en øjenlæge, er der er ikke nogen helbredsrisiko ved at bruge Ortho-K linser i forhold til almindelige kontaktlinser. Linserne er fremstillet af et højt iltgennemtrængeligt materiale.

Hvis man stopper med Ortho-K behandlingen, vil øjet i løbet af kort tid returnere til udgangspunktet for det ubehandlede øje.

Artikel
Malua sover sig til et normalt syn
Kan Ortho-K linserne tilpasses på børn ?
Ja, vi tilpasser Ortho-K til børn og teenagers for at bremse udviklingen af nærsynethed. Ortho-K er den eneste behandling, som ved undersøgelser har vist effekt mhp. at bremse udviklingen af nærsynethed i børne- og teenage årene. For at opnå denne virkning er det vigtigt, at linserne bliver fremstillet individuelt, og er ikke et standard produkt.

Vi har specialiseret os i tilpasning af individuelt tilpassede formfaste kontaktlinser, og vi kan idag tilpasse linser, der tilfredsstiller selv de mest avancerede krav til pasform og styrke.


O2 OPTIK
Nørredige 9
DK - 6950 Ringkøbing
+45 2973 0055
CVR no. 34261806
mail: kontakt@o2optik.dk
O2 optik


   

© O2 OPTIK 2016    |    All rights reserved