Brillestel

Hos O2 Optik har vi et bredt udvalg af brillestel. Da vi ikke er del af en kæde, vælger jeg selv vores leverandører og håndplukker brillestellene, med udgangspunkt i ansigtsformer, forskellige ansigtsbredder, og det at vi er forskellige personlighedstyper.

Der vil derfor altid være et meget bredt og varieret brillestels sortiment; varierende mellem det klassiske, farverige, neutrale, markante og elegante.

Vi øver os dagligt på at finde det brillestel der klæder bedst, og man er velkommen til at komme til et uforpligtende kig. Vi giver gerne vejledning, og man må gerne låne brillestel med hjem, så man har mulighed for at se sig selv i egne spejle og høre, hvad ens omgangskreds synes.

Klassiske brillestel kendetegnet ved enkelthed, og ofte med et touch af nordisk elegance, med fine afstemte farver, faconer som er harmoniske og klædelige til mange forskellige ansigtsformer.

Farverige brillestel med spræl på farver, ofte i kontrastfyldte kombinationer. Det giver en fin effekt når f.eks. fronten har en farve på forside og en anden på bagside, så man ved bevægelse får forskellige indtryk af brillen. Brillestængerne kan være med en overraskende effekt, striber i acetat, brillefront og stænger i forskellig materiale og i farver fra hver sin ende af farveskalaen.

Neutrale brillestel kan være glasbrilleløsninger, hvor der ikke er brillestel omkring glasset, men hvor stænger og næsebro monteres direkte i glassene. Disse briller er næsen usynlige og meget lette. Neutrale brillestel er ofte også enkelte metalrammer i naturlige farver, som klæder de fleste ansigter, og som kan fås i et utal af faconer og størrelser.

Markante brillestel er altid spændende. De forandrer, fremhæver og markerer et ansigt. Ofte i acetat, der er et materiale udvundet at bomuld. Acetat briller kan være ens kendemærke, og mange kendte mennesker gør brillen til en del af deres fremtræden, tænk bare på Woody Allen, Harry Potter og Johnny Depp. Har man f.eks. næsten usynlige øjenbryn kan brillen skjule dette, har man tydelige rander under øjnene, ja så kan man vælge et brillestel der placerer sig i randen og skjuler den. Acetaten giver uendelige muligheder i forarbejdningen, så brillestellene kan laves transparente, med farvekombinationer i lag, så materialet får træstruktur, bliver nubrede, glatte, blanke, matte, kraftige eller slanke.

Elegante brillestel i blanke metaller, med snirkler, påsatte sten, eller pynt. Denne brillemode har ikke været meget fremme i de senere år, men da vi handler med et stort Tysk firma, som leverer til hele verden, har vi mulighed for at levere dette.

Vi har også meget specielle brillestel, og da flere af vores leverandører kun leverer til O2 Optik i nærområdet, vil man således kunne få et smart specielt brillestel, som man kan være sikker på ikke andre har.

O2 OPTIK
Nørredige 9
DK - 6950 Ringkøbing
+45 2973 0055
CVR no. 34261806
mail: kontakt@o2optik.dk
O2 optik


   

© O2 OPTIK 2016    |    All rights reserved