Læse briller

Hvorfor læsebriller, når jeg nu har en brille med glidende overgang (progressiv brille) ?

Fordi en læsebrille er et fantastisk supplement til dig der gerne vil læse.
I en progressiv brille er der smeltet op til 14 styrker sammen i samme brille. Det betyder, at hver styrke kun har et begrænset område.
I en læsebrille har du en styrke overalt i glasset, der passer til din læseafstand. Så hvis du sidder skrå, ligger ned eller hvordan din læsestilling nu er- passer hele glasset til læsningen.

Som optikere har vi endvidere mulighed for at lave enkeltstyrke glassene, så der kompenseres for skjult skelen, hvilket ofte er en ekstra hjælp ved læsningen.
Skjult skelen er en tilstand, hvor øjnene sagtens kan se, men øjnene har svært ved at samarbejde, hvilket skykdes en slaphed af øjenmusklerne, som styrer øjnene. Når øjnene glider fra hinanden, sløres synet, ofte når man har læst kort tid. Hvis man laver en læsebrille, kan man kompensere for problemerne ved læsningen.

Hos O2 optik laver vi altid ekstra undersøgelser for skjult skelen, når vi laver synsprøven. Derved finder vi en skjult skelen hos 20%, som ikke får den nødvendige hjælp til læsningen, hvis ikke man tager hånd om tilstanden, når brillerne laves.
Om en brille er lavet med hensyntagen til skjult skelen er ikke synligt, når man kigger på brillen, men er helt sikkert synligt for dig, når du ser med brillen.
Vi har - uden at ville prale - haft utallige taknemmelige kunder, som har fået lysten og muligheden igen for at læse, fordi vi i en læsebrille har afhjulpet den skjulte skelen.

Hvis den skjulte skelen er meget stor, suppleres med øvelser, hvor de slappe øjenmuskler trænes. Hos os koster denne træning ikke ekstra, da vi som tidligere øjenlæge assistenter, kender vigtigheden af hele synsfunktionen. Syn er ikke kun styrken - men ligeså meget vigtigheden af samarbejdet og koordinationen øjnene imellem.

Ring gerne hvis du vil høre mere. Tlf. 2973 0055.

Speciallavede stærke læsebriller med forstørrende effekt: se venligst under svagsyn. es


O2 OPTIK
Nørredige 9
DK - 6950 Ringkøbing
+45 2973 0055
CVR no. 34261806
mail: kontakt@o2optik.dk
O2 optik


   

© O2 OPTIK 2016    |    All rights reserved